Adverteren op Google

AdWords zijn betalende advertenties die verschijnen in de Google zoekresultaten. Dat het werkt wordt bevestigd door de vele onderzoeken die aantonen dat adverteren op Google één van de meest doeltreffende manieren van adverteren is.

Wil jij ook scoren met Google AdWords? Laat jouw campagne dan over aan de experts van Online Fundament. Onze Google experts zijn gecertificeerd door Google zelf en kennen Google AdWords van A tot Z. Zij weten wat werkt en wat niet en kunnen je dan ook perfect adviseren over jouw succesvolle campagnes.

Wat is Google Adwords

Als bedrijf ga je bepaalde zoektermen aangeven die voor jou belangrijk zijn. Je betaalt er dan voor om zichtbaar te zijn wanneer die zoektermen worden ingegeven. Advertenties verschijnen vaak duidelijk in zicht, helemaal bovenaan de zoekresultaten. Je betaalt niet per advertentie maar per klik: pas wanneer er iemand op jouw advertentie klikt, wordt je dit aangerekend. Die kost en een maximaal bedrag per dag kan jij aangeven, zodat je jouw budget volledig onder controle hebt.

Wilt u meer weten? Vul het formulier in.
    Google AdWords specialist

    Onze Google experts zijn Google gecertificeerd en weten alles over Google-advertenties. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en veranderingen van SEO én SEA. Als Google-partner kunnen we je bovendien kortingen aanbieden. Daarom zijn wij jouw ideale partner om nieuwe klanten binnen te halen via Google.

    Adwords uitbesteden

    De mogelijkheden en voordelen van Google AdWords zijn eindeloos. Bovendien voert Google elk jaar meer dan 1000 aanpassingen uit, waardoor deze wereld snel verandert. Doe daarom beroep op Online Fundament en geniet van onze expertise en ervaring. Wij helpen jou om je doelgroep te bereiken en je website conversie te verbeteren. Hoe beter jouw AdWords campagne afgesteld wordt en verloopt, hoe meer bezoekers je zal aantrekken en hoe minder je daarvoor zal moeten betalen. Wij staan je bij tijdens het volledige proces: campagnes bedenken en opzetten, resultaten bijhouden, bijsturen en optimaliseren.

    Ons team van Google AdWords experts helpt jouw website naar een hoger niveau te tillen.