Internet Marketing diensten

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is nodig om jouw website beter vindbaar te maken in Google. Wij doen SEO zowel voor nieuwe als bestaande websites.

Website optimaliseren

SEO CHECK

Hoe scoort jouw huidige website in Google? Door onze gratis SEO check kom je dit te weten! Ontdek de plus- en minpunten van de SEO van jouw website.

Gratis seo check

GOOGLE ADWORDS

Zijn de betaalde zoekresultaten op de eerste plaatsen in Google je al opgevallen? Meteen in die top 3 dankzij betalende Google AdWords campagnes.

Google Adwords inzetten

Online beter gevonden worden

Dankzij SEO maken wij jouw website toegankelijker en “beter” in de ogen van Google. Hoe beter Google jouw website vindt, hoe hoger ze zal verschijnen in de website. En hoe hoger jouw website, hoe meer bezoekers en dus ook: hoe meer conversie.

SEO en SEA

De ideale zoekmachinemarketing bevat een combinatie van de standaard SEO en de betalende SEA-advertenties. Door SEO en SEA op elkaar af te stemmen, zal jouw website beter gaan scoren in Google en dus ook hoger in de resultaten terecht komen. Zo wordt jouw website de fundering voor online groei.

Kan uw website geoptimaliseerd worden? Wij geven nu gratis een SEO-rapport weg!

Online Fundament optimaliseert websites!  Wij hebben speciale tools om uw website te testen op verschillende aspecten zoals vindbaarheid op Google

Doe de gratis website check

SEO experts

Online Fundament heeft verschillende Google-experts in huis die jouw website optimaal kunnen maken voor de zoekmachine. De eerste stap in SEO is een zoekwoordenonderzoek: we gaan bekijken op welke zoektermen mensen zoeken en hoe ze op jouw website terecht komen. Eens we dat weten, kunnen we internetgebruikers via Google naar de juiste pagina’s op jouw website leiden. De tweede stap is Linkbuilding, waarbij we links gaan creëren van en naar jouw website – ook dat ziet Google graag!

SEO advies

Onze experts delen hun kennis en ervaring graag met jou! De websites die wij zelf maken zijn sowieso al geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google maar ook bestaande websites helpen wij graag verbeteren. We leggen je graag de basis van SEO uit, maar ook voor gevorderde en ingewikkelde vragen kan je bij ons terecht. Onze gecertificeerde Google-experts kunnen al jouw vragen beantwoorden en staan je graag bij met advies.

Maandelijks SEO advies

In onze maandelijkse onderhoudspakketten is SEO voorzien, en dan niet alleen advies maar ook de uitvoering ervan. Google evolueert voortdurend, dus ook SEO-technieken worden continu bijgeschaafd en aangepast. Onze experts zijn daarvan op de hoogte en staan jou dan ook graag bij om je website up-to-date te maken en te houden.