Beter scoren in Google

Iedereen wil natuurlijk zo hoog mogelijk verschijnen in de Google-zoekresultaten. Om ervoor te zorgen dat jij bovenaan terecht komt, is de eerste stap om te controleren of jouw website SEO fouten bevat. Onze SEO Cure lost al deze problemen op, om jouw website beter te doen scoren in Google.

Wat is Search Engine Optimalisation (SEO)? Tijdens dit proces gaan onze experts door jouw website om die zo zoekmachine-vriendelijk te maken als mogelijk is zonder dat dit je design negatief beïnvloedt.

Voordelen website optimalisatie

  • Hoger scoren in Google
  • Meer verkeer naar jouw website
  • Betere conversie

SEO Cure

De SEO Cure van Online Fundament zal in de eerste plaats SEO-fouten op jouw website identificeren, en dat zowel technisch als op vlak van je website inhoud. Daarna zullen onze SEO-experts aanbevelingen doen en oplossingen voorstellen. Het ultieme doel? Jouw website beter doen scoren in Google zodat die hoger in de zoekresultaten komt!

Vakkundige controle

De SEO Cure kijkt in de eerste plaats naar de technische aspecten van jouw website die je Google-ranking negatief kunnen beïnvloeden. Links of URL’s die niet meer werken, afbeeldingen die niet goed gehost zijn, problemen met je webservers en/of hosting, pagina’s die te traag laden, … Al deze dingen kunnen je Google-ranking omlaag halen.

On-page SEO

Natuurlijk kijkt Google verder dan het technische van je website, ook de content is erg belangrijk. Onze experts, die altijd weet hebben van de nieuwste SEO-ontwikkelingen, gaan jouw websitecode uitpluizen om de volgende vragen te beantwoorden. Gebruik je de juiste zoekwoorden? Vermeld je die zoekwoorden op de juiste plaatsen, waar Google ze zal gaan zoeken? Is jouw metadata ingevuld en correct? Gebruik je h1 en h2 koppen met de juiste inhoud?

Google partner

Voor elke vraag over SEO kan je bij Online Fundament terecht, we geven je graag advies! De websites die wij zelf bouwen zijn allemaal al voorzien van de juiste basis voor zoekmachine optimalisatie. Maar als jij al een website hebt waar je graag advies over wil in verband met SEO, dan kan je ook bij ons terecht! Onze experts zijn gecertificeerde Google-experts en beantwoorden al jouw vragen, van de SEO-basis tot de meest gedetailleerde, ingewikkelde vragen.