Onderhoudspakketten

Online Fundament biedt daarom verschillende onderhoudspakketten aan, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw website. Dat kan gaan van regelmatige software updates om je website stabiel te houden, via manieren om je conversie te verhogen, tot een SEO-pakket om goed vindbaar te blijven in Google.

Regelmatig je website updaten zal bovendien ook je Google-ranking boosten omdat de zoekmachine een voorstander is van recente informatie. Het uiteindelijke doel van dit onderhoud en deze optimalisatie is natuurlijk om je conversie te verhogen: niet alleen je verkeer moet omhoog, maar ook het aantal nieuwe klanten dat je eruit haalt. Om dit op te volgen werken we daarom met maandelijkse rapporten over de evolutie van jouw website.

Waarom je website onderhouden

  • Veilige website
  • Altijd up-to-date
  • Geoptimaliseerde website

Onderhoudswerkzaamheden

Het ultieme doel van maandelijks onderhoud is de conversie van je website te verbeteren. Hoe doen we dat? Online Fundament is gespecialiseerd in het onderhouden en optimaliseren van websites. Elke maand analyseren we je website en kijken we wat werkt en wat niet werkt. Daarna gaan we teksten, beelden, foto’s, video’s en meer aanpassen en optimaliseren en zelfs volledig nieuwe content creëren waar nodig.

Aanpassingen

Heb jij nieuwe content om toe te voegen aan je website zoals bijvoorbeeld nieuwe productfoto’s, een uitgebreid aanbod, een vacature, …? Ook dat nemen wij voor onze rekening binnen het onderhoudspakket. Jouw website is de fundering van jouw online groei, en wij adviseren en ondersteunen je op elk gebied van online marketing.

Technische updates

Ook op technisch vlak is het belangrijk je website regelmatig bij te werken. WordPress komt vaak met nieuwe updates, op vlak van veiligheid. Binnen het onderhoudspakket zorgen wij er dan ook voor dat deze allemaal op jouw website worden toegepast. We zorgen altijd voor een back-up in geval van problemen en we controleren ook dat de volledige website, inclusief plug-ins, weer naar behoren werkt na de updates.

Onderhoud op aanvraag

Heb jij geen nood aan maandelijks onderhoud? Maar wil je wel graag blijven profiteren van onze kennis en expertise? Dan is onze formule van “onderhoud op aanvraag” voor jou geschikt!

Je betaalt op voorhand voor een aantal uren onderhoud (aan € 65,- per uur) en zet die dan in wanneer je ze nodig hebt. Of je nu een vraag hebt over SEO, sociale media, jouw website, nieuwe ontwikkelingen, … Je kan dan bij onze flexibele experts terecht wanneer nodig.