Webdesign: van idee tot live website

Jij weet alles over jouw bedrijf en wij zijn de experts in het maken van websites. Dankzij een nauwe samenwerking, waarbij we jou bij elke stap betrekken, komen we tot een goede, performante website die werkt voor jouw bedrijf.

In het eerste gesprek leg je ons uit wat het doel van je website is en wie je ermee wil gaan bereiken. Wij denken met je mee tijdens dit verkennende gesprek en daarna maken we een zoekwoordanalyse. Want een website alleen is niet genoeg, die moet ook goed vindbaar zijn voor zoekmachines zoals Google. De volgende stap is het webdesign, ook hierbij vragen we regelmatig jouw input. We houden je wekelijks op de hoogte van de vorderingen, want wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Meer weten? Dan gaan we samen een keertje koffie drinken om jouw project te bespreken! Vul onderstaand formulier in en wij nemen meteen contact met je op.

Wil je meer weten over onze werkwijze bij het realiseren van een nieuwe website? Kom dan een keer bij ons op de koffie. Vul het formulier in en wij bellen je terug.